Gratis monitoring

Corporate IP heeft een geavanceerd monitoring systeem. Hiermee zijn wij in staat om uw kritieke systemen te 'monitoren' (in de gaten te houden). Hiervoor installeren wij op uw belangrijkste Windows systemen een zogenaamde 'agent' die de belangrijkste 'gezondheidsgegevens' van uw systemen naar onze servers toestuurt. Dit betreffen gegevens zoals:
- hoeveel diskruimte er gebruikt wordt
- of er een virusscanner draait en of deze up to date is
- of u over de laatste updates voor Windows beschikt
- vele overige gegevens, met u in overleg

Deze gegevens worden door onze servers verzameld en zodra er iets mis gaat of dreigt te gaan, dan worden wij daarop geattendeerd en kunnen actie ondernemen.

Direct support!

Deze software stelt ons ook in staat om met een druk op de knop uw systeem over te nemen (uiteraard moet u daarvoor toestemming geven) zodat wij u direct met problemen of vragen kunnen helpen. Deze support functioneert ook voor laptops die niet op de zaak aanwezig zijn, de enigste vereiste is een werkende internetverbinding.

Nu gratis!

Om kennis te maken met ons bieden wij u deze monitoring tot 1 januari 2012 volledig gratis aan! Dit betekent dat wij op uw belangrijke systemen onze agent installeren en vervolgens deze monitoren. Wanneer zich een storing voordoet, dan nemen wij direct contact met u op en overleggen we wat er gedaan kan worden. Eventuele vervolgacties van ons brengen wij na uw goedkeuring in rekening.

Dit aanbod is geldig voor bedrijven tot 20 werkplekken. U bepaalt zelf op welke systemen (servers, PC's en/of laptops) u onze agent geinstalleerd wilt hebben. Deze agent is geschikt voor vrijwel alle Windows systemen.

Interesse?

Heeft u interesse in dit aanbod, neem dan direct contact met ons op op 030 - 890 32 30 of bel met Wouter van Embden op 06 - 53 24 15 26.